У Росії вимагають позбавити Меладзе громадянства за " Героям слава!"

Співака Валерія Меладзе зажадали позбавити російського громадянства за те, що він в Дубаї відповів "Героям слава!" на привітання українців "Слава Україні".

У РФ негайно заявили, що "справжній російський артист" не може так поводитися, з ініціативою позбавити Меладзе громадянства РФ виступили депутат Державної думи Сергій Миронов та член Ради Федерації Олена Афанасьєва, повідомляє Gazeta.ua.

Крім того, співака зажадали позбавити всіх російських нагород, заявивши, що Меладзе нібито "сидить на двох стільцях".

"Пора б визначитися. Хоча, судячи з цієї поведінки, цей "артист" свою сторону вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно і справедливо" - ультимативно зажадав депутат Миронов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Афанасьєва ж пішла ще далі, зажадавши позбавити Меладзе громадянства і заявив, що співак нібито вчинив "скотство" і "зраду".

2 січня опублікували відео, де Меладзе у відповідь на вигук "Слава Україні" відповідає "Героям слава" і підморгує співрозмовнику. Відео швидко стало вірусним в Інтернеті.

Раніше батько російського шоумена Олександра Ревви, відомого як Артура Пірожкова, Володимир зізнався, що перестав спілкуватися з сином, тому що він виступає проти війни в Україні.

А ось відомий російський актор українського походження Сергій Юшкевич підтримує війну проти України та політику кремлівського диктатора Володимира Путіна. При цьому його рідні живуть в Україні.