У російському Курську пролунали потужні вибухи

Вибухи над містом Курськ: робота протиповітряної оборони

У Росії над містом Курськ пролунала серія вибухів у ніч проти 15 січня. Жителі чули щонайменше чотири вибухи над містом і бачили яскраві спалахи. Місцева влада заявила про роботу протиповітряної оборони, передають російські ЗМІ. "Серія вибухів пролунала над містом Курськ. Попередньо спрацювала система ППО", - йдеться у повідомленні.

Курськ знаходиться за 58 км від українського кордону в Сумській області. Губернатор Курської області Роман Старовойт підтвердив інформацію про вибухи та заявив, що над обласним центром нібито працювала протиповітряна оборона.

Обстріли російських територій: сіло зруйноване

Росіяни вже обстрілюють свої ж території. У Воронезькій області російська ракета не долетіла до України і рознесла село. Одна з російських ракет, яка призначалася для ударів по Україні, впала на село Петропавлівка.

Водночас вибухотехніки поліції Сумської області знищили 9 січня бойову частину російської крилатої ракети, яка впала на поле неподалік одного із сіл у Сумському районі. Співробітники відділу вибухотехнічної служби підірвали ракету, після чого у ґрунті виникла величезна вирва.