У Саудівській Аравії організатори бою Бетербієв – Бівол запросили Кадирова на вечір боксу

Зображення Кадирова на бою Бетербієв - Бівол
Зображення Кадирова на бою Бетербієв - Бівол

Главу Чеченської Республіки запросили на поєдинок за титул абсолютного чемпіона в напівважкій вазі

Главу Чеченської Республіки Рамзана Кадирова запросили на поєдинок за титул абсолютного чемпіона у напівважкій вазі між росіянами Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим.

Фото з іменними місцями з арени, де проходить вечір боксу, одне з яких зарезервоване за Кадировим, в інстаграмі опублікував офіційний транслятор поєдинку DAZN. Пізніше цю світлину було видалено.

Місце, зарезервоване за Кадировим, також було підписане: «Президент Рамзан Кадиров».

Вечір боксу проходить сьогодні, 12 жовтня, у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Бетербієв підтримує Кадирова незважаючи на санкційний список

Нагадаємо, що Бетербієв, який має канадський паспорт, публічно підтримує Кадирова при тому, що той офіційно внесений Канадою у санкційний список.

Нагадаємо, Кадиров у четвер, 10 жовтня, провів засідання із представниками силового блоку, на якому обговорював перестрілку біля офісу Wildberries у Москві. На ньому він звинуватив депутатів Держдуми Бекхана Барахоїва та Різвана Курбанова, а також сенатора Сулеймана Керімова у підготовці його вбивства.

«У них свої бізнеси, і вони не просто забрали у цієї жінки (засновниці Wildberries Тетяни Кім) бізнес, а навіть мене замовили, щоб убити», – заявив Кадиров.

Глава Чечні також оголосив їм кровну помсту, якщо вони не нададуть доказів своєї невинуватості, повідомляє Telegram-канал Readovka.

Кадиров критикує російську владу за міграційну політику

Раніше Кадиров розкритикував російську владу за посилення міграційної політики, заявивши, що деякі заходи «зіштовхують Росію із сусідніми братніми регіонами». Очільник Чечні обурено додав, що пов'язані з міграцією проблеми в Росії виникли не з вини приїжджих, тож видворенням іноземців ці проблеми не вирішити.

Читайте також