У Смоленській області РФ горять два паливно-енергетичні об'єкти

У ніч на 24 квітня у Смоленській області Росії сталося події, що спричинили пожежі на двох паливно-енергетичних об'єктах. Губернатор Смоленської області Василь Анохін повідомив, що ці пожежі могли статися внаслідок атаки безпілотників.

За його словами, пожежі вибухнули на паливо-енергетичних об'єктах у двох районах.

«Цілком ймовірно, що внаслідок атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідовують наслідки. Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці», – заявив Анохін.

Водночас місцеві жителі повідомляють, що горить нафтопереробний завод у районі сіл Роздорове і Пригірське. Вони почули кілька вибухів, після чого в районі нафтобази з'явилася заграва та дим.

Нагадаємо, що у ніч на 20 квітня у Кардимівському районі Смоленської області РФ унаслідок атаки дронів спалахнула пожежа на паливно-енергетичному комплексі Росії. Губернатор регіону Васілій Анохін повідомив про це у Telegram. Подробиці щодо конкретного об'єкту не надані, але ймовірно, йдеться про нафтобазу компанії «Лукойл».

Раніше повідомлялося, що ввечері 19 квітня у Брянській області РФ нібито збили шість безпілотників, що призвело до пожежі на об'єкті енергетичної інфраструктури.