У США сказали, чи дозволить Гарріс Україні бити вглиб Росії

Гарріс біжить зі зброєю у руках
Гарріс біжить зі зброєю у руках

Колишній конгресмен-республіканець США Адам Кінзінгер поділився своєю думкою щодо можливої політики Камали Гарріс стосовно України у разі її перемоги на президентських виборах.

За словами Кінзінгера, Джозеф Байден, з початку повномасштабного вторгнення Росії, надавав значну підтримку Україні шляхом надання необхідної зброї та фінансування.

Однак, колишній конгресмен вважає, що Байден був занадто обережний і багато допомоги, яку Вашингтон мав надати Києву, все ще не отримано.

Чому в небі над Україною досі немає винищувачів F-16 у великій кількості? Чому США мають навчати тут молодих людей, які щойно закінчили коледж льотної підготовки, а не пілотів з передової? - запитує Кінзінгер.

Кінзінгер також вважає, що США повинні дозволити Україні використовувати американську зброю для ударів по російським цілям.

Сподіваюся, що Камала Гарріс зробить це. Вона намагатиметься виглядати сильною у зовнішній політиці. Її політика стосовно України не буде гіршою за політику Байдена. Можливо, вона буде ставитися до Києва ще краще - припустив Кінзінгер.

Екс-конгресмен наголосив на необхідності підтримки України та надання необхідної зброї. За його словами, Київ не цікавиться нападами на російські цивільні об'єкти за допомогою американської зброї, але є багато законних цілей на російській території, які необхідно знищити для завершення війни.

Нагадаємо, Камала Гарріс раніше здобула достатню кількість голосів, щоб стати кандидатом від Демократичної партії на пост президента.

Читайте також