У США судно знесло автомобільний міст (відео)

У місті Балтімор, вантажне судно зіштовхнулося з автомобільним мостом, який потім впав у воду. Відео цього інциденту розповсюдився в соцмережах.

У одному з найбільших морських портів у США було зафіксовано зіткнення великого контейнеровозу з мостом. За опублікованими кадрами видно, як контейнеровоз врізався у опору, що призвело до падіння трьохкілометрового мосту Френсіса Скотта Кі у воду. Ймовірно, в той момент по мосту проїжджали автомобілі. Зараз на місці працюють рятувальники.

Чи є жертви внаслідок цього інциденту наразі невідомо.

За даними The New York Times, о 1:27 ночі вантажне судно під прапором Сінгапуру, яке має довжину 948 футів (приблизно 288 метрів), зіткнулося з мостом. Поки що невідомо, як серйозно міст був пошкоджений, оскільки поліція Балтимора та адміністрація порту Меріленда відмовилися коментувати цю ситуацію.

Також раніше повідомлялося про аварію надзвукового бомбардувальника В-1 Lancer під час посадки у США. За даними автоматичного метеорологічного обладнання, на момент аварії в регіоні були погані погодні умови, низька видимість і нижча температура.

Також у США стався серйозний дорожньо-транспортний приголомшення, в якому було задіяно понад 150 автомобілів.