У Волгоградській області РФ в'язні захватили колонію, є загиблі

на фото темний коридор колонії
на фото темний коридор колонії

Захоплення колонії No19: загиблі та поранені

У Волгоградській області, Росія, відбулося захоплення колонії No19, під час якого загинули співробітники та численні особи отримали поранення. За даними російських пабліків, група в'язнів перебуває в якості заручників.

На відео з місця подій видно загиблих та поранених співробітників Федеральної служби виконання покарань, яких нападники тримають за допомогою ножів. За даними з джерела Shot, напад стався під час засідання дисциплінарної комісії, а заручниками є до п'яти співробітників, їх нападниками можуть бути четверо осіб. За попередніми даними від каналу Baza, загинули троє співробітників Федеральної служби виконання покарань.

На місце події прибув спецназ, загалом у колонії перебуває 1230 в'язнів.

Нещодавно телеграм-канал Baza повідомив, що начальник колонії Андрій Дев'ятов перебуває в реанімації після захоплення. Раніше повідомлялося, що його було взято в заручники. Дев'ятов перебуває серед п'яти осіб, яким вдалося втекти від злочинців. Серед утікачів також є четверо працівників виправної колонії та один в'язень.

Три загиблих особи під час захоплення ІК-19

У Волгоградській області захоплення колонії ІК-19 призвело до смерті трьох осіб. За даними Baza, щонайменше двом особам вдалося втекти від затриманих. Їх доставлено в лікарню з різаними та проникаючими пораненнями. Серед утікачів перебуває один співробітник виправної колонії та один в'язень.

Раніше повідомлялося, що у Красноярському краї, Росія, планується закриття двох колоній. Більшість в'язнів буде направлено на війну проти України.

Читайте також