У застосунку «Резерв+» зʼявиться сервіс рекрутингу: деталі від Міноборони

Рекрутинг в мобільному додатку «Резерв+»
Рекрутинг в мобільному додатку «Резерв+»

У жовтні цього року у застосунку Міноборони "Резерв+" з'явиться сервіс рекрутингу. Цей сервіс надаватиме актуальні вакансії у військових частинах ЗСУ. За допомогою цього оновлення користувачі зможуть швидше знайти місце своєї майбутньої служби. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко на конференції IT Arena у Львові.

За її словами, команда Міноборони мала на меті зробити застосунок "Резерв+" не тільки інструментом оновлення даних, але й місцем, де військовозобов'язаний, призовник або резервіст може вирішити свої питання за декілька кліків.

"І один з важливих кроків, що ми робимо для цього, - відкриття можливості обирати місце служби. Ми будемо поступово покращувати функціонал сервісу і очікувати відгуків користувачів", - підкреслила Черногоренко.

За словами посадовиці, новий сервіс рекрутингу допоможе користувачам обирати вакансії, які найкраще відповідають їхньому досвіду, вмінням та вподобанням. При обиранні будуть доступні як бойові, так і небойові посади.

Користувачам доведеться заповнити анкету на початку пошуку вакансій. На основі цієї інформації та обраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. "Резерв+" буде містити детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та публікації у ЗМІ, повідомили в Міноборони.

За останні півроку рекрутингові центри звернулися до 17-20% жінок, які виявили бажання служити у ЗСУ за контрактом.

Нагадаємо, щомісячно рекрутується 6,5 тисяч добровольців, доступних понад 10 тисяч вакансій у Силах оборони.

Також було розповідано про удосконалення системи ротації у ЗСУ та впровадження змін у цей процес, а також відкриття нового Центру рекрутингу до української армії в Києві, де кандидати можуть обрати військову посаду.

Читайте також

Картину Ван Гога продали за понад $32 млн
сьогодні, 20:32 6 переглянули
Картину Ван Гога продали за понад $32 млн