У збірній Польщі втратили інтерес до Андрія Шевченка

Прес-аташе збірної Польщі Якуб Квятковський зрікся чуток про ведення переговорів з українським тренером Андрієм Шевченком.

Квятковський заявив, що інформація про інтерес до українця та переговори не відповідають дійсності. Збірну найближчим часом очолить польський спеціаліст.

Напередодні італійський футбольний клуб «Дженоа» повідомив про відставку екс-тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка (контракт було підписано у листопаді 2021 року).

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Андрія Шевченка можуть звільнити з посади головного тренера клубу «Дженоа». Але керівництво клубу побоювалося відставки через фінансові умови – надто велика сума відступних, прописана у контракті з українським футболістом. За даними ЗМІ, тепер клубу доведеться виплатити 10 мільйонів компенсації.

Раніше стало відомо, що кандидатами на посаду тренера «Дженоа» є Давіде Баллардіні та Роландо Маран, які тренували команду раніше та все ще пов'язані з нею контрактом. Вони можуть замінити Андрія Шевченка на посаді головного тренера.

Шевченко очолив «Дженоа» 7 листопада 2021 року. Його контракт із клубом був розрахований до 2024 року.

Під керівництвом Андрія Шевченка «Дженоа» провів дев'ять матчів у чемпіонаті Італії, у яких тричі зіграв унічию та зазнав шість поразок. В останньому матчі за Шевченка команда зазнала розгромної поразки від «Мілану» (1:3) у Кубку Італії.