Убивство українки в Німеччині: поліція знайшла новонароджену доньку біженки

Німецькі поліцейські заявили, що затримали двох підозрюваних у вбивстві українки. Також вдалося знайти її дитину. Про це повідомило видання Schwetzinger Zeitung.

За інформацією поліції, були арештовані двоє людей, яких підозрюють у вбивстві українки у німецькому містечку Гокенгайм.

Це 43-річний та 44-річний чоловіки. 14 березня їх доставили до суду, а потім будуть переведені до виправних установ.

Також було встановлено, що дитина загиблої жінки була знайдена. П'ятитижневу дівчинку доставили до лікарні, де провели ДНК-аналіз, який підтвердив, що 27-річна українка дійсно була її матір'ю.

Після медичного обстеження дитину передали під опіку управління справами молоді. "Матір убитої українки - 51-річну Марину Стеценко - поки що не вдалося знайти", - повідомляє видання.

Нагадаємо, 7 березня в Німеччині стало відомо про тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Виявилося, що це 27-річна українка, яка місяць тому народила дитину. Також зникли мати та її малюк.

Тіло дівчини було знайдене на березі Рейну в землі Баден-Вюртенберг. Поліція виявила ознаки насильства.

Стало відомо, що загиблою є Маргарита Разас, а її мати має на ім'я Марина Стеценко. Доньці п'ять місяців. Справу розслідують близько 60 правоохоронців, які залучили службових собак.