Убивство українки в Німеччині: поліція знайшла тіло ще однієї жертви

Українська поліція знайшла тіло 51-річної Марини Стеценко, матері українки, яку вбили в Німеччині. Про це повідомляє Bild.

За даними видання, тіло Стеценко було знайдене в озері біля села Бад-Мінгольсхайм. Поліція також заявляє, що її вбили.

Нагадаємо, два тижні тому біля міста Хоккенгайм на півдні Німеччини на березі Рейну було знайдене тіло 27-річної українки Маргарити Разаз з Харкова. Вона проживала в центрі для біженців разом із матір'ю та новонародженою донькою. Дівчинку знайшли незабаром. Але її бабусю вважали зниклою безвісти.

7 березня у Німеччині було виявлено тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Виявилось, що це 27-річна біженка з України, яка народила дитину. Тіло знайшов випадковий перехожий на березі Рейну. Поліція встановила, що вона звелася з Маргаритою Разаз, яка мала маму Марину Стеценко та п'яти місячну дівчинку. У справу включилися 60 правоохоронців і службові собаки.

Також слідчі повідомили, що затримали двох підозрюваних у вбивстві українки. Вдалося також знайти її немовля.

За підозрою у вбивстві Маргарити Разаз у Німеччині перебувають підружжя: 44-річний німець та 43-річна росіянка. Вони знаходяться під вартою. Пара має трьох дітей. За словами свідків, чоловік розповідав їм про свою новонароджену доньку, хоча дитина, за версією, знаходилася в інтенсивному відділенні лікарні.