Удар по Дніпропетровщині: влада повідомила про наслідки

Російська атака пошкодила підприємство на Нікопольщині

У результаті атаки російських військових по Дніпропетровщині, постраждалий регіон узявся штурмом. Внаслідок сильного обстрілу сталася пожежа на підприємстві, а також пошкоджені будівлі та автомобілі. Інформацію про це оприлюднив голова Дніпропетровської обласної адміністрації, Сергій Лисак.

За його словами, атака відбулася в неділю ввечері по містам Нікополь, Покровськ та Мирівка. Російські сили використовували дрони, артилерію і ракетну систему "Град". Результатом цього обстрілу стало пошкодження виробничого підприємства, руйнування будівель та пошкодження автомобілів. На щастя, люди не постраждали.

Цілили дроном-камікадзе, важкою артилерією та з РСЗВ "Град". Пошкоджене підприємство. Там виникла пожежа. Побиті будівлі й авто. Люди не постраждали.

Зазначається, що російські військові продовжують обстрілювати Мирівську громаду з ранку. Проводяться роботи з встановлення наслідків атаки.

Також Лисак повідомив, що уточнилася інформація про вчорашню атаку на Дніпро. У результаті падіння уламків ворожих снарядів, було пошкоджено вікна в трьох п'ятиповерхових будинках та виробничих приміщеннях підприємства.

Нагадаємо, увечері 25 лютого російські окупанти атакували Дніпро, що призвело до пошкодження десятка будівель та кількох автомобілів. Російська агресія в Україні триває вже 733-у добу, в результаті чого сталося безліч військових зіткнень та обстрілів.

За останню добу загрозливих ударів припали 11 ракетних атак та 98 авіаційних нападів. Російські сили також здійснили 129 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Окупанти не припиняють намагатися завдати шкоди Україні, використовуючи балістичні ракети та дрони.