Україна-Грузія: анонс, прогноз та ставки на матч Ліги націй

Футбольний матч збірних України та Грузії
Футбольний матч збірних України та Грузії

Збірна України з футболу проведе матч проти команди Грузії у рамках розіграшу Ліги націй УЄФА. Букмекери вважають, що перемогу здобудуть українці. «Главком» зібрав для вас інформацію та прогноз на цей матч. 

Матч між Україною та Грузією відбудеться в Познані на стадіоні «Познань». Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом. Це буде третій матч для української команди в турнірі. Перші два матчі українці поступилися.

Букмекери виставили коефіцієнти на найімовірнішого автора гола у цьому матчі. Фахівці очікують, що Артем Довбик заб'є перший гол за збірну з червня, на це коефіцієнт 3,00. На гол Яремчука коефіцієнт 3,6, а на те, що лідер Грузії Хвича Кварацхелія заб'є гол, – 3,5.

Україна займає останнє місце в групі з нулем очок. Третя Чехія має три бали, друга Албанія – три пункти, а лідер Грузія набрала найбільшу кількість балів – 6.

Українська букмекерська контора Favbet визнала збірну України мінімальним фаворитом. Коефіцієнт на перемогу «синьо-жовтих» становить 2,24, тоді як на перемогу грузинської команди – 3,45. Ймовірність нічиєї оцінюється трохи вище з коефіцієнтом 3,35.

Любителі відкритого футболу можуть спробувати ставку на результативну нічию 2:2, яка має привабливий коефіцієнт 14,00. Крім того, дубль Артема Довбика збільшить виграш у 13 разів.

Австрійська контора Bwin запропонувала схожі коефіцієнти. На перемогу України вони встановили коефіцієнт 2,15, а на перемогу Грузії – 3,40. Нічия оцінюється на рівні 3,30.

Ризикована ставка на те, що обидві команди заб'ють у кожному з таймів, має привабливий коефіцієнт 14,50. Ставка на гол Івана Калюжного при перемозі України принесе гравцям виграш у 20 разів більше.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, де і коли дивитись матч Ліги націй Україна-Грузія 11 жовтня.

До слова, більш ніж чверть сторіччя тому, 9 жовтня 1999 року, відбувся один з найемоційніших матчів збірної України. У останньому турі відбору до чемпіонату Європи 2000 року команда зіграла виїзний матч проти Росії та здобула перемогу. 

Нагадаємо, у восьмому турі Другої німецької Бундесліги сталася дивна подія. Ця ліга рідко дає привід для обговорення, але нещодавно відбувся дуже дивний матч, який просто неможливо не помітити.

Читайте також