Україна програла збірній Албанії на старті Ліги націй

Поразка України в матчі проти Албанії
Поразка України в матчі проти Албанії

Українська збірна розпочала новий сезон Ліги націй з дуже незадовільної домашньої поразки. Незважаючи на перевагу на полі та деякі небезпечні моменти перед воротами суперника, "синьо-жовті" пропустили два голи у другому таймі й не змогли зберегти свою перевагу в рахунку, яку відкрив Юхим Конопля.

Гра розпочалася з обережних атак обох команд, але кілька хвилин до кінця першого тайму українці створили кілька гольових моментів. Найяскравішим був вихід Романа Яремчука один на один з воротарем, але його удар відбив голкіпер албанців.

У другому таймі українці продовжили наступати на суперника і на 49-й хвилині зуміли відкрити рахунок. Після центру з боку Юхим Конопля опинився без опіки в штрафному майданчику і переконливо вразив ворота суперника.

Але радість українських вболівальників була недовготривалою. На 54-й хвилині албанці зрівняли рахунок після виконаного кутового удару, скориставшись найдурнішністю у штрафному майданчику. А на 66-й хвилині Ясір Асані вивів гостей уперед, використавши помилку українських захисників.

Українці намагалися відігратися, але їхні атаки були безрезультатними. Кінцевий свисток зафіксував перемогу Албанії з рахунком 2:1.

Наступний матч українська збірна проведе на виїзді проти Чехії 10 вересня.

Результати 1-го туру групи В1

  • Грузія - Чехія 4:1
  • Україна - Албанія 1:2

Турнірна таблиця

  • Грузія - 3 очки (різниця голів 4:1)
  • Албанія - 3 очки (різниця голів 2:1)
  • Україна - 0 очок (різниця голів 1:2)
  • Чехія - 0 очок (різниця голів 1:4)

Нагадаємо, Кріштіану Роналду забив гол та встановив унікальне досягнення.

Читайте також