Українцям у Польщі пропонують безкоштовну перекваліфікацію

Українцям у Польщі пропонують безкоштовне навчання із можливістю подальшого працевлаштування.

Українці в Польщі можуть безкоштовно опанувати нову професію у сфері інтернет-маркетингу за програмою Google Skills of Tomorrow.

Учасникам програми пропонується за два місяці навчання здобути нову професію, а також допомогу у подальшому працевлаштуванні.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Учасниками програми можуть стати повнолітні громадяни України, які легально проживають у Польщі, які не мають трудового договору на невизначений термін або не працюють у маркетинговому агентстві.

Заняття будуть проводитись на онлайн-платформі.

Тривалість навчання складає 8 тижнів – курс розрахований на 50 годин (щоденні уроки триватимуть близько 1,5 години кожен).

Онлайн-заняття відбуватимуться з 16 травня по 11 липня у другій половині дня, але переглянути їх можна буде у будь-який зручний час.

Навчатимуть бажаючих фахівці в галузі інтернет-маркетингу та професора Варшавської школи економіки.

Навчання повністю безкоштовне. Після закінчення навчання учні отримають сертифікат.

У рамках партнерської програми «Кар'єра завтрашнього дня» після завершення навчання українці матимуть можливість пройти оплачуване стажування в одній із 1200 польських малих та середніх компаній. Набір буде проводитись з 13 липня по 26 серпня поточного року. Стажування заплановане на період із 1 вересня по 30 листопада.