Україні треба готуватися до затяжної війни – Кривонос

Україні треба готуватися до затяжної війни.

Вона не скінчиться в лютому чи березні наступного року, повідомив генерал Збройних сил України та колишній заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос в ефірі телеканалу "Еспресо".

Росія буде наступати, мобілізувати і вчити своїх людей. 300 тисяч вони вже відмобілізували. Ще спроможні відмобілізувати 300 тисяч і навіть півмільйона.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Одна із помилок останніх півроку те, що ми в пресі чуємо недооцінку противника і нам подають інформацію, що проти нас воюють одні алкоголіки та наркомани. Між тим, щоб його знищити ми маємо мати підготовленого, навченого, озброєного українського воїна, який чітко знає як знищувати ворога", пояснив він.

Українці вже побачили, як росіяни чітко використовують свою тактику завалювання нашої території власними трупами, появнив Кривонос.

"На певних ділянках це дає результати, що вони не рахуючись з втратами, кидають стільки живої сили, що у нас або не вистачає боєприпасів, або кількості зброї, щоб їх знищувати", резюмував генерал.

Кремль готує населення Росії до продовження повномасштабної війни в Україні.

Такий висновок зробили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України. Володимир Путін в ефірі пропагандистського телеканалу заявив, що Росія діє у правильному напрямку і захищає свої національні інтереси та висловив впевненість, що 99,9% росіян готові покласти все на користь батьківщини.