Українка з найдовшим волоссям у світі потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Українка Алія Насирова стала рекордсменкою в Книзі рекордів Гіннеса за найдовше волосся у світі. Її волосся має довжину 257,33 см. Цю новину повідомляє Книга рекордів Гіннеса.

Довжина волосся Алії перевищує її зріст на 92 см. Її пасма навіть довші за волосся найвищої людини на планеті - Султана Кесена, чий зріст становить 251 см.

Алія заявила, що рідко волосся підстригає, щоб зберегти його сильним і здоровим. Вона отримала натхнення від своєї матері та бабусі, які також мали довге волосся, а також від казкової принцеси Рапунцель.

Насирова сподівається, що її рекорд надихне людей насолоджуватися своєю природною красою та бути самими собою. Вона вірить, що кожна людина прекрасна, незалежно від свого зовнішнього вигляду.

Наразі Алія проживає на Словаччині, де заробляє собі на життя як художниця та графічна ілюстраторка, а також працює як модель з довгим волоссям.

Раніше, харків'янин Леонід Станіславський також потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найстарша людина, яка досі бере участь у тенісних турнірах.

Також в Харкові українець, старший лейтенант Дмитро Косатий, встановив два світових рекорди: "Найбільша кількість віджимань на кулаках за 60 секунд" та "Найбільша кількість підтягувань за три хвилини".

Нагадаємо, у Венесуелі помер найстарший чоловік у світі Хуан Вісенте Перес Мора, якому було 114 років та 339 днів.