Українські юніори у півфіналі Євро-2024 після нічиєї Франції та Іспанії

Українські юніори на футбольному полі
Українські юніори на футбольному полі

Франція стала суперником юніорської збірної України у півфіналі Євро-2024, зігравши внічию з Іспанією у матчі групового етапу.

Перед останнім туром Франція вже гарантувала собі місце у півфіналі, але Іспанія мала можливість випередити її. Проте, нічия у цьому матчі залишила іспанців на другому місці, що визначило їхнього суперника.

У підсумковому матчі Франція та Іспанія двічі забили голи, але результат залишився нічийним. Голи за іспанців забили Дані Родрігес та Вассім Кеддарі, за французів - Саймон Буабре та Валентин Атангана.

Таким чином, в півфіналі змагань зустрінуться Італія та Іспанія, а Франція зіграє проти України.

Півфінальні матчі

  • Італія - Іспанія (25 липня, 16:00)
  • Франція - Україна (25 липня, 21:00)

Нагадаємо, що вже відбулися матчі плей-оф, де Україна здобула перемогу над Італією та посіла друге місце у групі.

Також відбудеться матч за п'яте місце між Норвегією та Туреччиною, переможець якого отримає путівку на молодіжний чемпіонат світу-2025.

Фінал Євро-2024 U19 відбудеться 28 липня о 21:00.

Нагадаємо, що у попередньому матчі збірної України пенальті заробив Андрій Маткевич, а Крістіан Корраді отримав червону картку. Пономаренко успішно реалізував такий удар, принесши збірній перемогу 3:2.

Нагадаємо, що поліція Німеччини запобігла терористичному акту за кілька годин до початку фінального матчу чемпіонату Європи з футболу 2024 року.

Читайте також