«Укрпошта» презентувала марку присвячену Євро-2024

«Укрпошта» презентувала марку присвячену Євро-2024

Укрпошта випустила марку "Україно, вперед!" у підтримку збірної на Євро-2024

У Німеччині вперше була представлена нова марка "Україно, вперед!" від Укрпошти, присвячена участі національної збірної України з футболу на Євро-2024. Прес-служба Української асоціації футболу повідомила про участь генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, головного тренера національної збірної України Сергія Реброва та Генерального консула України у Франкфурті Вадима Костюка в церемонії представлення марки.

Через кілька днів національна збірна України з футболу зіграє свій перший матч на Євро-2024 у Німеччині, і футбольна лихоманка охопить всю країну на весь місяць. Укрпошта, яка завжди підтримує важливі події в житті країни, разом з Українською асоціацією футболу представила марку "Україно, вперед!". Марка має круглу перфорацію та зображує футбольний м'яч з логотипом Української асоціації футболу. Вона надрукована на самоклеючому папері, що дозволяє її зручно колекціонувати та використовувати.

Підтримка футболу

"З початку 2001 року Укрпошта випустила понад 30 марок з футбольною тематикою, і під час Євро-2012 стала офіційним ліцензіатом УЄФА. Цього разу ми також презентуємо марку 'Україно, вперед!', разом з нашою національною збірною та з підтримкою Української асоціації футболу. Як для багатьох українців, так і для мене, футбол завжди займає почесне місце. Випускаючи цю марку, ми хочемо підтримати наших хлопців і запросити всіх разом з Укрпоштою вболівати за збірну України на Євро-2024", - зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.

Символ солідарності та патріотизму

Основною метою марки "Україно, вперед!" є не лише підтримка збірної України на Євро-2024, а й створення символу солідарності та патріотизму, що об'єднує всіх українців навколо спільної мети.

Підтримка уболівальників

"Для збірної України надзвичайно важливо відчувати підтримку уболівальників. Головна пошта України за підтримки Української асоціації футболу випустила марку, яка символізує об'єднання всієї країни навколо футболу. Навіть у важкі для України часи важливо залишатися єдиною нацією, берегти і примножувати наші традиції і продовжувати вболівати за збірну. Впевнений, що ця марка користуватиметься популярністю серед колекціонерів і стане гарним сувеніром для вболівальників", - розповів Сергій Ребров, головний тренер збірної України.

Тираж марки "Україно, вперед!" складає 560 000 примірників. Її номінал - U (відповідає тарифу на пересилання простих листів масою до 50 грамів і поштових карток в межах країни).

Читайте також: