«Укрзалізниця» призначила додатковий рейс на шкільні весняні канікули

Укрзалізниця під час шкільних канікул призначила ще один додатковий поїзд з Києва до Львова. Згідно з повідомленням пресслужби Укрзалізниці, ця маршрутка Інтерсіті+ №777/778 буде курсувати 23 березня, яка є найбільш вимаганою датою в цьому місяці.

Розклад руху поїзда передбачає відправлення з Києва о 6:50 ранку і прибуття в Львів о 13:07. У зворотному напрямку, поїзд відправлятиметься зі Львова о 13:45 і прибуватиме до Києва о 20:04. Вже розпочався продаж квитків на цей рейс.

Раніше Укрзалізниця показала медичний евакуаційний поїзд, обладнаний як лікарні, здатні надавати невідкладну допомогу і проводити операції на ходу, для перевезення важкопоранених українських солдатів.

На період шкільних канікул, Укрзалізниця завжди вводить додаткові рейси на найбільш популярних напрямках. На цей раз вони також оголосили про початок весняно-літнього сезону туристичних ретро-поїздок на Гайворонській вузькоколійці в Кіровоградській області. Щоб потрапити на цей маршрут, потрібно спочатку доїхати залізницею, а потім пересісти на спеціальний трансфер.

Також, Укрзалізниця розпочинає онлайн-продаж квитків на нове міжнародне сполучення - до Австрії та Угорщини. Придбати квитки можна буде через мобільний додаток Укрзалізниці, а для прямого поїзда Київ - Відень потрібно буде пройти верифікацію акаунту через “Дію.Підпис”.