«Укрзалізниця» закрила рух для поїзда Київ – Кам'янець-Подільський: причина

УЛАШТУВАЛОСЬ ЦИТАТА:

У зв'язку з деформацією земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці у Хмельницькій області тимчасово закрито рух для поїзда №139/140 Київ – Кам'янець-Подільський (разом із причіпними вагонами з Ужгорода, – йдеться у повідомленні.

Рух поїзда №139/140 Київ-Кам'янець-Подільський тимчасово закритий у Хмельницькій області через просідання земляного полотна між станціями Нігин – Гуменці. Він буде прямувати лише до станції Нігин, а не до Кам'янець-Подільського, повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Деформація земляного полотна сталася на перегоні Нігин – Гуменці в Хмельницькій області. Це призвело до тимчасового закриття руху поїзда №139/140 Київ – Кам'янець-Подільський разом із причіпними вагонами з Ужгорода, - йдеться у повідомленні.

Кінцевою станцією для цього поїзда тепер буде Нігин, до якого поїзд прибуде о 8:12 ранку. "Укрзалізниця" просить вибачення за зміни в маршруті та поділилася, що про хід ремонтних робіт буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що на період шкільних канікул "Укрзалізниця" запустила додатковий поїзд з Києва до Львова. Також компанія вперше представила медичний евакуаційний поїзд, який обладнаний лікарняними вагонами, що можуть надавати невідкладну медичну допомогу та проводити операції навіть в русі, для перевезення поранених українських солдатів.

Онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини

Крім того, "Укрзалізниця" розпочала онлайн-продаж квитків на нове міжнародне сполучення до Австрії та Угорщини. Щоб придбати квитки на прямий поїзд Київ – Відень, необхідно пройти верифікацію акаунту через "Дію.Підпис".

Також "Укрзалізниця" розпочала весняно-літній сезон туристичних ретро-поїздок на Гайворонській вузькоколійці, що знаходиться на Кіровоградщині. Щоб дістатися на цей ретро-маршрут, можна скористатися спеціальним трансфером "звичайною" залізницею.