Юна українська тенісистка зі Львова грає турніри в парі з росіянкою

Тенісистка з Львова грає з росіянкою
Тенісистка з Львова грає з росіянкою

15-річна львівська тенісистка Анастасія Гнідець цього тижня зіграє на турнірі ITF у Трнаві у парі разом з росіянкою Валерією Артем'євою. Про це інформує btu.org.ua.

Зазначається, що юна українка і на минулому тижні також грала пару з цією ж росіянкою. 

Можливо, Анастасія вважає, що "спорт поза політикою"?

Також на турнірі у Трнаві 25-річний киянин Ігор Дудун гратиме пару разом з представником країни-агресора Борисом Покотиловим.

«Я скажу речі, які взагалі не можна говорити. Якби ми кинули серйозну бомбу на центр Лондона, все вже закінчилося б і нас би скрізь пустили. Боротьба Росії з усім зовнішнім світом продовжується століттями. Нас ніколи не любили, навіть коли вдавали, що люблять. Вони завжди стоять із заточкою за спиною. Я люблю, коли наша країна сильна, наша сила дратує весь світ», – заявила Вяльбе.

Разом з тим вона вважає, що рано чи пізно росіян все одно допустять до міжнародних змагань.

«Їм теж нема куди подітися, тому що це не може тривати вічно. Якщо ще рік тому я говорила, що нас повернуть після закінчення СВО, то тепер я розумію, що навіть після спецоперації швидко нічого не станеться. На повернення на міжнародну арену піде ще не один рік» , – наголосила скандальна російська спортивна чиновниця.

Варто зазначити, що Вяльбе двічі була довіреною особою диктатора Володимира Путіна на виборах президента РФ і неодноразово висловлювалася на його підтримку.

Нагадаємо, шо російська тенісистка Анастасія Пивоварова потрапила до бази сайту «Миротворець».

Зокрема, 24 лютого цього року Пивоварова брала участь у фестивалі «Чемпіонат Переможців» у Тамбові. Захід був організований так званим «благодійним фондом «Вітер добрих змін». Учасником фестивалю була збірна дітей російських окупантів.

Крім Пивоварової, у заході брали участь колишній футболісти збірної Росії Дмитро Сичов Дмитро, Олександр Мостовий, колишній тренер Олег Романцев, губернатор Тамбовської області Максим Єгоров.

Варто зазначити, що Пивоварова є переможницею 17 турнірів ITF (десять – в одиночному розряді) та колишньою друга ракетка світу у юніорському рейтингу до 18 років.

У 2010 році вона доходила до третього кола Ролан Гаррос. У 2011 році їй вдалося увійти в топ-100 найсильніших тенісисток світу.

Після завершення професійної кар'єри Пивоварова почала працювати спортивним агентом.

Читайте також