Ураган «Мілтон» налетів на узбережжя Флориди

Ураган «Мілтон» надірвався на узбережжя Флориди
Ураган «Мілтон» надірвався на узбережжя Флориди

Ураган "Мілтон" досяг узбережжя Флориди зі швидкістю понад 190 км/год

Стала відома інформація про приближення урагану "Мілтон" до міста Сієста-Кі на узбережжі Флориди. За даними CNN, ця стихія, що вважається ураганом третьої категорії, має неабиякі наслідки для регіону.

Прогнозуються небезпечні затоплення, сильні зливи та сильні пориви вітру, які можуть стати загрозою для людей та майна. Ураган "Мілтон" зберігатиме свою силу і протягом ночі до четверга рухатиметься через центральну Флориду.

Небезпечні для життя раптові повені й потоки затоплять міські райони, автомагістралі, вулиці й підземні переходи

За інформацією Національної метеорологічної служби, очікується, що стихія спричинить різні негативні наслідки. Уже понад 600 тисяч будинків і підприємств у Флориді залишаються без світла, а ця кількість продовжуватиме зростати.

Хоча, за даними американської метеорологічної служби, сила урагану трохи зменшилася, він залишається небезпечним через швидкість вітру. Говорячи про американські урагани, цей може стати одним з найсильніших штормів за останні сто років. Він призведе до серйозних наслідків у Флориді.

Попередньою інформацією The Washington Post, ураган "Мілтон" наближається до західного узбережжя Флориди. Його потужність зменшилася, але він залишається руйнівним.

Президент США Байден відклонив свої поїздки до Німеччини та Анголи через стихію. Його відвідини, за словами його речниці, були скасовані через прогнозовану траєкторію та силу урагану "Мілтон".

Варто згадати, що попередній ураган "Хелен" призвів до сотень загиблих і зниклих безвісти у США всього кілька днів тому.

Читайте також