Усик відвідав недільне богослужіння у Московській церкві

Усик у московській церкві на богослужінні
Усик у московській церкві на богослужінні

Український боксер Олександр Усик відвідав богослужіння у Києво-Печерській лаврі

25 серпня титулований український боксер Олександр Усик відвідав недільне богослужіння у Московській церкві. Це сталося після того, як президент Володимир Зеленський підписав закон про заборону релігійних організацій, що мають керівний центр у державі, яка здійснює агресію проти України.

Спортсмен відвідав храм преподобного Агапіта Печерського у Києво-Печерській лаврі, де службу проводив митрополит Онуфрій.

На сайті лаври з'явилося фото Усика з прихожанами. На знімку він виділяється серед жінок у хусточках, а в ухі спортсмена видно сережку з хрестиком.

Олександр Усик вже раніше відомий своєю прихильністю до Московського патріархату. Він часто посещав богослужіння у Києво-Печерській лаврі і знявся у пропагандистському серіалі Оксани Марченко "Паломниця".

Боксер вірить, що Московський патріархат можна очистити від негідників, що працюють на ворога. Він залишається вірним Українській православній церкві (МП) та настоятелю лаври - митрополиту Онуфрію. Кілька років тому Усик отримав орден від Московського патріархату.

Читайте також