В Анталії з висоти впала кабіна фунікулера: є загиблий та поранені (відео)

У Туреччині стався інцидент з канатною дорогою

Одна людина загинула і 7 осіб, зокрема 2 дітей, отримали поранення в результаті аварії канатної дороги в Анталії. Кабінка фунікулера впала з висоти, при цьому ще 184 особи застрягли в кабінах. Про це повідомив мер Мухіттін Беджек. Інцидент стався на фунікулері, який веде нагору від пляжу Коньяалти. За даними ЗМІ, семеро людей отримали поранення у цій аварії. На місце прибули пожежники та швидка допомога.

Міністр внутрішніх справ опублікував інформацію про інцидент

Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая повідомив у соцмережі, що внаслідок аварії на канатній дорозі загинула 1 людина, а 7 отримали поранення. 5 осіб уже було евакуйовано, тривають рятувальні роботи для решти постраждалих.

Фунікулер проходив регулярні технічні огляди

Зазначається, що 605-метровий фунікулер, на якому стався інцидент, регулярно проходив технічні огляди, останній з яких був проведений цієї зими. Ремонт також був здійснений.

Інцидент у Стамбулі зі збройним нападом на готель

Також повідомляється, що сталася збройний напад на готель у Стамбулі. Нападники відкрили вогонь на будівлю і в автобус з пасажирами. Поліція розпочала пошуки нападників, однак поки їх не затримали. На щастя, цей інцидент не призвів до постраждалих.