У Литві відбулася секретна конференція

У Литві на урядовому рівні відбулася секретна конференція, де обговорювали, як використати вторгнення росії в Україну для усунення від влади російського диктатора.

На зустріч прибули близько 70 учасників: колишні провідні політики, експерти, журналісти і правозахисники, зокрема росіяни, які давно живуть за кордоном.

Організацію зустрічі взяв на себе міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсберґіс. Він зазначає, що на закритому форумі учасники не стримувалися у висловлюваннях щодо збожеволілого путіна.

«Він приніс у Росію путінізм так само, як Гітлер свого часу зробив фашизм соціально прийнятним у Німеччині. Ось чому сьогодні до рейху путіна треба ставитись, як до німецького рейху в роки війни з 1939 по 1945 рік. Німців пригнічував Гітлер, так само, як росіян пригнічує путін, але обидва народи полегшили це своїм деспотам», – заявив один з учасників родом з Санкт-Петербургу.

«Руський мір» – це расистська ідеологія. Люди на Заході не усвідомлюють, з яким злом ми маємо справу», – сказав ще один з учасників.

На конференції обговорювали кілька можливих сценаріїв «депутинізації» росії.

Політики та активісти вирішили докласти максимальних зусиль для ліквідації людиноненависницької ідеології російського президента та його оточення.