«Вагнерівець» привселюдно розстріляв свого бізнес-партнера у ресторані (відео)

Українському чоловікові, який був воїном приватної військової компанії "Вагнер", вдалося повернутися з фронту, але він, на жаль, застрелив свого партнера по бізнесу в ресторані Санкт-Петербурга. Цей жахливий злочин був знятий на камеру спостереження і розповсюджений у соціальних мережах.

За інформацією російських ЗМІ, слідчий комітет вже вивчає особу 40-річного чоловіка по імені Олексій Ісаков, який є постійним мешканцем Ленінграда.

За першими даними, основною причиною конфлікту було те, що Ісаков переконаний, що його партнер заборгував йому 7 млн рублів.

За даними росЗМІ, слідчий комітет вивчає особу 40-річного уродженця Ленінграда Олексія Ісакова.

Ймовірно, партнер не погодився з Ісаковим щодо суми грошей, і вони довгий час обговорювали цей конфлікт.

За записом з камери в кафе "Чебрець" видно, як партнери спокійно розмовляють, а потім Ісаков спробує стріляти з пістолета, який він ховав під столом. З першого пострілу, жертва встає і робить крок назад, а потім було щонайменше ще три постріли.

Після стрілянини Ісаков відходить до свого столу, щось бере з тарілки і кладе собі в рот.

Відомо, що частина грошей була принесена вбитий самим партнером. Ісаков, як пишуть російські ЗМІ, ще недавно повернувся з фронту, що свідчить про його участь у воєнних діях.

Ісаков, як пишуть росЗМІ, ще недавно повернувся з фронту.

Видимо, що Ісаков вирушив на фронт з колонії. У травні 2021 року він був засуджений до 3,5 років позбавлення волі, але суд врахував його попередні вироки і час проведений під вартою.

Поліція прибула на місце події майже миттєво після стрілянини. Стрілець не опір чинити і був затриманий.

Раніше в Карелії, Росія, колишній найманець компанії "Вагнер" на ім'я Ігор Софонов був затриманий після вбивства шести людей. Цей випадок стався в серпні 2023 року в селі Дерев'яне Прионезького району Карелії, коли два будинки були спалені з метою знищення слідів злочину.

Нагадаємо, що раніше один з учасників "Вагнера" зізнався в убивстві 400 людей з Бахмута.