Вбивство у дитячому літньому клубі Британії: що відомо про загиблих та нападника

Замок під час кримінального інциденту
Замок під час кримінального інциденту

У місті Саутпорт на північному заході Англії сталася трагедія - чоловік напав на людей у дитячому літньому клубі, в результаті чого загинуло троє дітей. Сім'я Бібі Кінг, шестирічної наймолодшої жертви нападу, висловила своє горе і зазначила, що не може описати словами ту біль, яку вони зараз переживають втративши свою доньку Бібі.

Початкова школа, де навчалася Бібі, зазначила, що спільнота Маршсайд потерпає велику втрату. Елсі Дот Стенкомб, 7-річна школярка з іншою жертва нападу, була описана як турботлива і харизматична дівчинка. Директор школи підкреслила, що весь колектив школи засмучений і розбите серцем з приводу її смерті.

Сім'я Аліси Дасілви Агіар, 9-річної дівчинки, яка померла наступного дня від отриманих травм, попрощалася з нею та запевнила, що вона завжди буде їх принцесою. Міністр спільнот Португалії обіцяв продовжувати підтримку родині.

Хто був нападником?

29 липня поліція затримала 17-річного хлопця з Кардіффа, якого підозрюють у вбивстві. Хлопець напав на людей у дитячому літньому клубі, в обладнанні якого відбувається захід, присвячений Тейлор Свіфт. В поліції заявили, що інцидент не пов'язаний з тероризмом.

Про мотив нападника наразі невідомо. Затриманого хлопця опитують детективи.

Також варто зазначити, що після цієї трагедії у місті Саутпорт виникли заворушення, під час яких люди атакували мечеть та поліцію. Інцидент стався неподалік від місця трагедії. Поліція повідомила, що заворушення розпочалися після закликів в мережі до протестів.

Читайте також