Вчинить, як Гітлер: Сікорський попередив про загрозу від Путіна у разі перемоги в Україні

Путін може використати Україну для своїх цілей, - Сікорський

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що якщо Росія переможе в Україні, Володимир Путін може вчинити так само, як Адольф Гітлер - використовувати українців і їхню промисловість для продовження своєї війни. Про це він розповів в інтерв'ю Bild.

Сікорський зазначив, що поляки мають вибір - або мати російську армію за межами України, або мати "росіян-переможців" на кордоні з Польщею. Він попередив, що якщо Росія переможе в Україні, Путін візьме промисловість і людей та мобілізує їх для продовження війни, так само, як Гітлер зробив із Чехословаччиною. Сікорський наголосив, що важливо зупинити Путіна в Україні.

Міністр також наголосив, що Росія багато разів нападала на Польщу протягом 500 років, тому польські влади не здивуються, якщо це станеться знову. Він також впевнений, що Росія зазнає поразки, оскільки Захід набагато сильніший за неї.

Сікорський також висловив сподівання, що Німеччина змінить свої погляди щодо надання Україні крилатих ракет Taurus після того, як США вирішили передати Україні більше ракет ATACMS.