Венеція - найромантичніший куточок Європи

Венеція – столиця однойменної провінції, яка розташована у східній частині Північної Італії в акваторії Адріатичного моря.

Разом з іншими великими містами (Міланом, Болонью та Турином) Венеція лежить на Паданській рівнині, утвореній на місці морської затоки між Альпами та Апеннінами. Поступово його заповнили пісок та галька. У цій суворій болотистій місцевості й народилася Венеція.

Італійський курорт Венеція розташований у субтропічному середземноморському кліматичному поясі. Лежить однією широтою з Кримським півостровом.

Для літа характерна спекотна погода із середньою температурою 23 0С з частими зливами у червні. Серпень – найтепліший місяць на рік. На сонці днем ​​повітря розжарюється до 45 0С, але спеку допомагають легше переносити бризи, що дмуть з моря.

На початку осені у Венеції відносно тепло – 17-22 0С, ще можна купатися у лагуні та засмагати. З жовтня стає холодніше, небо постійно хмариться, йдуть то проливні, то дощі, що мрячать.

Подорож до Венеції будь-якої пори року залишить незабутні враження, але найкращими місяцями для відвідування вважаються квітень, травень і вересень. Погодні умови найбільш комфортні та сприяють романтичним прогулянкам по місту та відпочинку на пляжі.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Велична архітектура, неповторна атмосфера свободи та легкості, жваві лабіринти вулиць – все це створює унікальний ансамбль, який обов'язково треба побачити, почути, відчути.

Велика частина міста на воді розташована на островах у Венеціанській лагуні, які з'єднані між собою величезною кількістю мостів.