Венс офіційно став кандидатом у віце-президенти США від Республіканської партії

Венс став кандидатом у віце-президенти США
Венс став кандидатом у віце-президенти США

Сенатор Джей Ді Венс з штату Огайо прийняв номінацію від Республіканської партії на посаду віце-президента під час З'їзду Республіканської партії в Мілуокі. Він відзначив, що Дональд Трамп "поставить Америку на перше місце". Обидва кандидати розпочнуть кампанію в Мічигані.

Венс розповів про своє виховання та критикував політику Джо Байдена. Він намагався привернути увагу білих виборців робітничого класу.

"Це стосується всіх нас і того, за кого ми боремося", - заявив Венс, звертаючись до виборців, особливо тих, які важливі для Трампа. Він згадав про робітників автомобільної промисловості в Мічигані, робітника фабрики у Вісконсині і енергетиків з Пенсильванії та Огайо.

Це про робітників автомобільної промисловості в Мічигані, які задаються питанням, чому політики, що не мають відношення до справи, знищують ваші робочі місця. Це про робітника фабрики у Вісконсині, який робить речі своїми руками і пишається американською майстерністю. Мова йде про енергетиків з Пенсильванії та Огайо, які не розуміють, чому Джо Байден готовий купувати енергоносії у диктаторів по всьому світу, коли він міг би купувати їх у працьовитих американців тут, у своїй власній країні"

Джерело: Українська правда

Читайте також