Вибачили скандальний номер? Зірка «95-го кварталу» Юрій Великий зник із бази «Миротворця»

Юрія Великого видали з бази "Миротворця"

Відомого українського коміка, актора "95-го кварталу" Юрія Великого виключили з бази "Миротворця". Пародія на новорічному концерті стала причиною скандалу, де російськомовна дівчина насміхається над українською мовою. Крім того, їх також розкритикували за жарти про переселенців із окупованого Скадовська. Тепер, за результатами запиту, Великого видалили з бази "Миротворця".

Участь у гуманітарній агресії проти України. Публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях

Ірина Гатун залишається в базі

Ірину Гатун звинуватили в спробах легалізації окупації АР Крим Росією. На її сторінках у соцмережах були знайдені фото з відпочинку на півострові. Також до бази "Миротворця" додали знімок, де акторка позувала у радянській військовій формі.

Нещодавно телеканал "1+1" подав скаргу до Комісії з журналістської етики на жарт "95 кварталу" про жителів окупованого міста Скадовськ. Міський голова Скадовська також висловив своє обурення та закликав режисерів гумористичного шоу вибачитися.