Вибиті вікна, пожежа та пошкоджені авто: росіяни бідкаються через атаку на три області

Пожежа і пошкоджені автомобілі
Пожежа і пошкоджені автомобілі

Вибухи та пожежа в трьох регіонах Росії

У ніч на 13 травня у трьох регіонах Росії відбулися вибухи та спалахнула пожежа на електропідстанції в Липецькій області. Цю інформацію повідомляють російські телеграм-канали. Всім відомо, що окупанти завжди звинувачують когось іншого, але руйнівні наслідки справляють зворотний вплив.

За даними росіян, атаки безпілотників сталися в Липецькій, Білгородській та Курській областях.

Російські пропагандисти твердять про «успішне відбиття» атаки, але на електропідстанції в Липецькій області виникла пожежа через дрони. Губернатор регіону Ігор Артамонов заявив, що їх придушено, і немає постраждалих. Але у Становлянському окрузі спалахнула пожежа на електропідстанції.

Також сильні вибухи почули в Білгородській та Курській областях. Губернатор Вячєслав Гладков повідомив про збиття «кількох цілей» в Білгородській області. Постраждалих не було, але були руйнування.

За словами Гладкова, в Білгородській області зруйновано приватний будинок, гараж та лазню. Також зіпсовано вікна в кількох будинках, покрівлю та фасади, а також пошкоджено три автомобілі. У області також сталася пожежа через суху траву.

У Курській області також відбулися потужні вибухи. За повідомленнями російських телеграм-каналів, роботу дронів придушено, а збиття відбулися від восьми дронів. Місцева влада не коментувала інцидент з безпілотниками.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 13 травня відбулися вибухи у Білгороді та Білгородському районі. Система протиповітряної оборони ввімкнулася та зафіксувала руйнування і є постраждалі.

У Липецькій області також були атаки безпілотників, після чого сталася пожежа на електропідстанції.

Читайте також