Виборці в США ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість - ЗМІ

протести проти політики Байдена в США
протести проти політики Байдена в США

Байден непопулярний серед виборців, як і Трамп - The Hill

Згідно з доповіддю видання The Hill, президент Джо Байден є непопулярним серед виборців. Жодне опитування не показує, що його рейтинг схвалення наближається до високих показників.

Ці дані нагадують про вибори 1980 року, коли Рональд Рейган обійшов Джиммі Картера майже на 10 пунктів. Однак жодне опитування не показує схожого результату на цьому етапі. Чому це так? Помimo того, що політика Байдена є непопулярною, особисто Трамп так само не підтримується громадськістю.

Оскільки вибори ще далеко, такі опитування є лише контрольним пунктом, а не остаточним результатом. Це не дає переваги Трампу, як ви можете подумати. Виборці не подобається політика Байдена, але вони ще більше ненавидять Трампа як особистість, хоча не всі взагалі. Це ускладнює ситуацію для колишнього президента.

За винятком абортів, Байден не має багато питань, у яких він користується народною підтримкою. У економіці середній показник RealClearPolitics становить мінус 18,6 відсоткових пунктів. У зовнішній політиці цей показник складає мінус 25,2%. Щодо імміграції та інфляції цифри становлять мінус 29,4% та мінус 29,5% відповідно, а щодо конфлікту між Ізраїлем і ХАМАСом Байден має колосальні мінус 29,9% відсоткових пунктів.

Якби це був будь-який інший рік або якби кандидатом від республіканців був хтось інший, ці вибори стали б справжньою змагальною битвою. Але зараз ми живемо в 2024 році, і Дональд Трамп є ймовірним кандидатом від Республіканської партії. Цього факту не можна ігнорувати.

"Байдена дуже не люблять як президента. Люди вважають, що він або не розуміє їх проблем, або помиляється в прийнятті рішень. Він, здається, не замислюється над цим, заявляючи, що опитування неправильно інтерпретуються", - зазначає видання.

Істина полягає в тому, що опитування правильні і свідчать про непопулярність Байдена та ненависть до Трампа. Проте, між двома цими аспектами існує різниця. Близькі результати загальних опитувань свідчать про те, що невелика більшість, принаймні на даний момент, голосуватиме проти кандидата, якого вони ненавидять, а не за того, хто, на їхню думку, погано справляється з роботою або помиляється в питаннях.

"Багато людей готові відмовитися від політичної позиції, яку вони вважають кращою, щоб протистояти тому, кого вони не терплять особисто", - пише The Hill.

Наразі діє загальна тенденція громадської підтримки років правління Трампа в порівнянні з часом Байдена, особливо щодо економіки. Єдиний невідомий фактор - сам Трамп.

Джерело: ZN.UA

Читайте також