Вибори у РФ та вибухи в українських містах: головне за ніч

У ніч на 18 березня в Україні сталася серія вибухів під час повітряної тривоги. Вибухи пролунали у Кривому Розі, Кременчуці, Хмельниччині та Полтавщині. Також російські загарбники обстріляли Конотоп. У Харківській області ворог завдав ракетного удару по пожежній частині, постраждав рятувальник. Загалом нанесено значні матеріальні збитки та є поранені. 

У хокейному матчі чемпіонату світу збірна України з хокею розгромила Хорватію з рахунком 6:1 і забезпечила собі підвищення у класі. Українські гравчині вийшли на перше місце у своїй групі, показавши вражаючі результати протягом всього турніру. 

В Росії завершилися президентські вибори. За підсумками підрахунку 95% бюлетенів, Володимир Путін очолює перелік кандидатів. 

Сьогодні також розпочалася акція польських фермерів, які блокують кордон з Німеччиною, що викликає значні затори на автошляхах. Фермери вимагають вирішення своїх проблем і проявили свій протест у вигляді блокування дороги.

Після закінчення так званих "виборів Путіна", сам Путін оголосив, що головна мета його нового терміну - війна з Україною та зміцнення збройних сил Росії. Він також підкреслив, що будуть застосовуватися суворі заходи проти зрадників та ворогів Росії.