Вибух автомобіля Української добровольчої армії поблизу Одеси: з’явився коментар Яроша

Атака на автомобіль УДА біля Одеси

Окупанти не зупиняються на лінії фронту - їх атаки стаються і в тилових областях. Екскомандувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош прокоментував вибух автомобіля УДА поблизу Одеси.

«Вчора пацаки завдали болючого удару по моїм друзям - Наталочці та Альберту Кручиніним - бійцям Української добровольчої армії... Вночі вдалось відвідати Альберта та Наталію в одному з медзакладів Одеси. Лікарі роблять неймовірну роботу. Нажаль Альберт поки ще у комі. Наталя, в наслідок важкої контузії перебуває в тяжкому стані. Вірю, що їх жага до життя здолає все!», - написав він.

Ярош також повідомив, що забезпечено посилену охорону Альберту та Наталі Кручиніним, а внутрішня безпека УДА спільно з українськими спецслужбами і правоохоронними органами працюють в посиленому режимі. Він також заявив про винагороду у $10 тис за будь-яку інформацію щодо осіб, причетних до вибуху.

Вибух автомобіля УДА

Автомобіль Української добровольчої армії вибухнув у селі Гвардійське в Одеському районі 19 лютого. В результаті були зареєстровані факти замаху на умисне вбивство двох осіб і загроза життю багатьох людей. Представники УДА назвали цей вибух терористичним актом й зазначили, що він стався біля одного з військових об'єктів.

Сергій Стерненко, громадський активіст, також висловив готовність долучитися до збору інформації про можливих злочинців. Він повідомив, що знайомий з сім’єю Кручиніним з 2014 року і готовий надати ще $10 тис за інформацію щодо злочинців.

Дмитро Ярош раніше висловив свою позицію щодо українців, які перебувають за кордоном, вимагаючи позбавити їх виплат та громадянства.