Вибух змусив японський аеропорт скасувати польоти (відео)

Вибух в японському аеропорту, скасовані польоти.
Вибух в японському аеропорту, скасовані польоти.

Аеропорт Міядзакі в Японії призупинив польоти через вибух на руліжній доріжці

Керівництво аеропорту Міядзакі в Японії було змушене призупинити всі польоти через вибух, який стався на одній із руліжних доріжок. Про це повідомило Kyodo News із посиланням на представника аеропорту. Причина вибуху поки що не уточнюється, але на місці події спостерігали дим і пошкоджене асфальтове покриття.

Представник аеропорту заявив: "Ми перевіряємо, чи цей інцидент був викликаний вибухом. Всі розслідування щодо причини і обставин цієї події вже розпочато". Тим часом роботу з ліквідації наслідків вибуху ведуть протипожежні служби місцевого аеропорту.

Зазначається, що площа ушкоджень становить близько 7 квадратних метрів, а причина руйнування асфальтового покриття поки що не встановлена. Однак деякі джерела зазначають, що до екстрених служб надійшло повідомлення про вибух.

Пасажири та персонал аеропорту були евакуйовані, а літаки не можуть здійснювати злітні та приземні маневри до подальшого розслідування події. Адміністрація Міядзакі звертається до пасажирів з проханням бути поінформованими щодо змін у розкладі польотів.

Подібні випадки створюють загрозу безпеці пасажирів та персоналу, тому влада аеропорту докладає всіх зусиль для встановлення причин та обставин вибуху, щоб уникнути повторення подібних інцидентів у майбутньому.

Читайте також