Вибухова ніч у РФ: уражено військовий аеродром і два нафтопереробні заводи

Дрони СБУ атакували військовий аеродром та нафтопереробні заводи в Росії

У ніч на 27 квітня дрони Служби безпеки України (СБУ) здійснили атаку на військовий аеродром та два нафтопереробних заводи в Краснодарському краї Росії. Про це повідомляють у медіа-ресурсі "Главком".

Зазначається, що аеродром "Кущевськ" та нафтопереробні заводи "Ільське" та "Слов'янське" були атаковані дронами СБУ. Ці об'єкти є важливими для російської військової та економічної системи. За інформацією джерел, після атак почалися пожежі та евакуація персоналу.

Ніч на суботу стала в прямому сенсі вибуховою для військового аеродрому "Кущевськ", а також для "Ільського" та "Слов'янського" нафтопереробних заводів в Краснодарському краї Росії - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше губернатор Краснодарського краю повідомив про атаку дронів у цьому регіоні. Після приступу вогню було придушено більше 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах. Атака на нафтопереробний завод у Слов'янську-на-Кубані була також підтверджена губернатором.

Варто зазначити, що Росія встигла відновити деякі з пошкоджених безпілотниками нафтопереробних заводів. Загальна пропускна спроможність цих закладів після атак знизилася від 14% до близько 10% наприкінці березня.