Відома українська парамедикиня потрапила в серйозну ДТП (фото)

Захисниця пiдприємства "Азовсталь" Катерина Поліщук, яка вiйськує пiд позивним "Пташка", потрапила в серйозну дорожню пригоду. Про це вона повiдомила на своїй сторiнцi у Facebook.

"Маю поранену руку i ребра, зламанi колiна i струс пiсля контузії. Крiм того, пiв машини знищено. Таке трапляється, коли на дорозi хтось не уважний. І на щастя, я не винувата. Мене злетiли з дороги, бо вирiшили змiнити напрямок руху лiворуч, не переконавшись, що я їду в зустрiч. Попереду нього була iнша машина, тому мене було неможливо побачити. Але, дякую подушкам безпеки, я не постраждала", - розповіла Катерина.

Вона також зазначила, що не кривдилася на водія, який виявився адекватним. Проте один з друзів водія став розповідати усім, що "Пташка зіткнула його з дороги".

"Я спокійно перевірила всіх на травми, вже вдома наділа гіпс, всіх заспокоїла, привітно спілкувалася з поліцейськими, написала заяву (всі документи були в порядку і я була потерпілою в ДТП), і поїхала працювати далі", - вона додала.

Катерина також поділилася своїми реквізитами для тих, хто бажає підтримати її та допомогти зібрати кошти на придбання дрона: 5375411206884517.

Нагадаємо, що 21-річна Катерина, вiдома як "Пташка", вирушила на війну як медсестра до одного з госпіталів на Маріупольщині, щоб рятувати життя людей. Після знищення шпиталю, вона разом з іншими медиками перебувала на пiдприємстві "Азовсталь". Потім "Пташку" взяли у полон російські окупанти, проте вона разом з іншими українськими захисниками була звільнена в Україну у вересні 2022 року.