Відомий продюсер заявив про крах музичного телебачення в Україні

Телебачення вже не є ефективним засобом просування музики - музичний продюсер

Українські музичні канали на телебаченні майже не існують, а той, що залишився - М1, має низькі рейтинги. Продюсер Михайло Ясинський вважає, що він потребує переформатування, але конкретний формат - рішення команди каналу. Тепер одним з інструментів просування музики є соціальна мережа TikTok, але вона не вирішує всі проблеми. Найголовніше для артиста - створити хітову пісню, а потім вже думати, як знайти аудиторію для її прослуховування, будь то традиційне телебачення, радіо або Інтернет.

Телебачення дуже давно перестало бути засобом просування музичного продукту

Причини малої кількості пісень Олі Полякової на радіо

Продюсер Ясинський розповів, що основна причина, чому пісні Олі Полякової мало присутні на радіо, - це випуск її альбому "100% UA" з перекладеними українськими піснями. Гурт "Океан Ельзи" завжди співають українською, тому їх пісні частіше звучать. Інші артисти також переклали свої пісні українською та випустили їх раніше, тому вони більше присутні на радіо. Ясинський також розкрив стратегію пропагування нових пісень Олі Полякової, яка полягає в їх поступовому прослуховуванні на концертах перед офіційним релізом, щоб люди могли познайомитися з ними.

Продюсер розкрив гонорар Олі Полякової та секрет торта на весіллі

Розкриття окладу Олі Полякової на скандальному весіллі та пояснення причин її малої присутності на радіо - не єдині новини від продюсера. Він також розповів про секрет торта на весіллі з вартістю 100 тис. грн. У Львові відбулося весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви, на якому виступали відомі українські артисти, у тому числі Оля Полякова.

Раніше продюсер Олег Бондарчук назвав артистів, які втратили своє місце на українській шоу-бізнес сцені.