Відомий український письменник та блогер мобілізувався до лав ЗСУ

Письменник Остап Українець мобілізувався до ЗСУ

Остап Українець, який є письменником і засновником YouTube-каналу "Твоя Підпільна Гуманітарка", оголосив про свою мобілізацію до Збройних сил України. Він повідомив про це у своєму Facebook.

“Це означає, що вся чоловіча частина Гуманітарки наразі в ЗСУ. Тобто відео найближчим часом не буде. А книжки будуть, але ясно що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво”, – повідомив Остап Українець.

Письменник також зазначив, що його поточні переклади, скоріш за все, будуть призупинені. Зараз він займається адміністративними питаннями, що стосуються його майбутньої військової частини.

Нагадаємо, що Сергій Жадан, який також є письменником, музикантом і волонтером, має намір мобілізуватися до бригади "Хартія".

Крім того, музикант Сергій Сілаков, відомий як thekomakoma, також вступив до української армії. Він звернувся до своїх шанувальників з проханням пожертвувати для його батальйону.

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк також закликав чоловіків не чекати повісток, а самостійно добровільно приєднатися до боротьби на фронті.

Читайте також:

  • Остап Українець: Наша кінцева мета – суспільство, яке не знатиме російської з дитинства
  • Битва мовознавців. Хто і за що напав на зірку «1+1» Авраменка