Відпочинок у Східниці

Відпочинок у Східниці
Відпочинок у Східниці

Східниця – унікальний курорт з мінеральними водами та цілющими джерелами, яких понад 30. На його території знаходяться 17 свердловин з корисними мікроелементами, яких не знайти в інших куточках світу. 

На курорті проводиться лікування серцево-судинних та шлунково-кишкових захворювань, а також безпечна терапія різноманітних хвороб, включно з проблемами психоемоційного характеру. Разом з цим відпочинок, дійсно, залишається наповнений релаксом та спокоєм, новими враженнями та відчуттям тотального відновлення. 

Унікальний бальнеологічний курорт Східниця 

Популярний курорт, якому немає аналогів в Україні та й у всьому світі, спеціалізується на безпечних способах зцілення завдяки природним джерелам. В першу чергу, відвідувачі курорту забувають всі переживання та пізнають нові грані відпочинку на свіжому повітрі. Завдяки цілющим мінеральним водам проводиться лікування людей різного віку та потреб. 

Сам курорт знаходиться у мальовничій місцині, а навкруги розташовані “монолітні” та величні гори. Карпатські ландшафти нікого не залишить байдужим. Східниця, яка входить в ТОП-10 небезпечних курортів країни, має безліч гірських стежок та басейн, який влітку має особливе значення для якісного відпочинку. 

Східниця – це:

  • природне лікування, абсолютно безпечне та комфортне;
  • відпочинок в Карпатах з користю;
  • велика кількість цікавих та нових занять;
  • чисте карпатське повітря та унікальні краєвиди. 

Відпочинок в Східниці починається з комфортабельного готелю “Респект Карпати”, з послугами якого можна ознайомитися на сайті https://www.respecthotel.com.ua/vidpochynok-u-shidnytsi-2022/.

 

Захопливий відпочинок в “Респект Карпати”

СПА-готель пропонує комплекс послуг. Він сподобається естетам, та тим, хто шукає простий та природний релакс. На території готелю працює закритий басейн та СПА-центр. 

Працівники СПА-готелю створюють комфортну, навіть домашню атмосферу. Невеликий готель має величезну територію навкруги для прогулянок та відпочинку. Щоденне харчування включає страви європейської та локальної кухні. 

Східниця – відпочинок, який потрібен будь-якій людині, втомленій темпом великих міст. Наряду з лікуванням мінеральними водами, Східниця об'єднує в собі туристичні та розважальні програми. Курорт пропонує й культурну програму. 

Східниця поєднує в собі неповторну культурну спадщину, народні традиції та цілющу силу природи.