"Відповідь буде": Зеленський відреагував на удар по терміналу "Нової пошти" під Харковом

Президент Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар, який спричинив значні руйнування терміналу "Нової пошти" в Харкові. За даними глави держави, внаслідок цього удару 17 осіб отримали поранення, а шестеро людей загинули.

Президент відзначив, що рятувальна операція була успішно завершена, і всім постраждалим була надана необхідна допомога. Він висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Зеленський підкреслив, що Україна обов'язково відповість на кожен прояв терору з боку Росії, включаючи цей ракетний удар.

Президент запевнив, що ніякі терористи не зламають українську волю захищати свою державу і свою незалежність. Він підкреслив готовність українського народу битися і вистояти проти російського зла.

  • Президенту повідомили, що наступний тиждень принесе більше можливостей для України, зокрема, у сфері оборони і захисту від російського терору. Він також зазначив, що формула миру продовжує об'єднувати світ.

Російські ракети були випущені по терміналу "Нової пошти" у селищі Коротич Харківського району 21 жовтня ввечері. Разом зі зруйнованим терміналом правоохоронці знайшли уламки ракети С-300.

За попередньою інформацією, цей обстріл був здійснений двома ракетами С-300 з території Бєлгородської області Російської Федерації.

На жаль, цей удар призвів до загибелі шести цивільних осіб, а 17 людей отримали поранення.