Відвертий календар із рятувальниками. У Полтаві запущено незвичний збір (фото)

Календар з рятувальниками у Полтаві
Календар з рятувальниками у Полтаві

Волонтери «Містохаб» ДСНС Полтавщини та креативна агенція R9 створили календар на 2025 рік, щоб виразити вдячність рятувальникам. Організатори наголошують, що цей календар присвячений 365 дням вдячності за силу, міць, професійність та врятовані життя. Зараз триває передпродаж цього унікального календаря з метою зібрати 12 мільйонів гривень для захисту рятувальників від дронів. Про це повідомляє Містохаб.

Кожна сторінка цього календаря – це портрети мужніх рятувальників, котрі щодня ризикують власним життям, щоб зберегти його іншим. Кожен з героїв поділився цитатою, чому для нього важливо бути частиною ДСНС.

Містохаб та волонтери з Полтави планують зібрати 1,5 мільйони гривень на закупівлю автомобілів Toyota Hilux та комплексу РЕБ «Буковель-ПП». Це допоможе забезпечити захист рятувальників від нових атак і дозволить їм рятувати ще більше життів. Реалізація календарів допоможе в полтавцям зібрати частину необхідної суми.

Купити календар можна на сайті Містохаб.

Містохаб - це проект для покращення Полтави, що об'єднує активних мешканців. Це місце, де люди можуть реалізовувати соціальні ініціативи, спрямовані на розвиток міста. Крім того, Містохаб надає надійну підтримку Силам Оборони. З початку вторгнення проєкт вже передав більше 11 000 000 гривень на підтримку військових.

Нагадаємо, що національний реєстр рекордів України визнав мурал на пожежній частині міста Бородянка найбільшим до Дня рятівника. Художник Віталій Вороний зобразив яскравий образ рятувальників, підкреслюючи їх важливу роль та роботу.

Читайте також