Військові РФ повідомили, як допомагають ЗСУ – The Telegraph

Представники Російської Федерації допомагають Збройним Силам України
Представники Російської Федерації допомагають Збройним Силам України

За інформацією The Telegraph, російські солдати співпрацюють з українськими спецслужбами і партизанськими групами. Вони виконують диверсійні дії, руйнують техніку ворога і передають важливі дані для ЗСУ.

Один з російських солдатів розповів про підпал окопу свого підрозділу. Вогонь швидко поширився і призвів до загибелі декількох окупантів. Зазначається, що цей солдат увійшов до кримськотатарського руху опору "АТЕШ".

Рух "АТЕШ" налічує понад 2000 бійців опору і діє в усіх окупованих територіях України та Росії. Підпільники співпрацюють з українською розвідкою та іншими рухами опору.

Розповідають про залучення росіян, які не хотіли брати участь у війні, до партизанського руху. Стверджують, що кількість російських військових, які приєднуються до "АТЕШ", значно збільшилася.

Інший російський солдат працює на авіабазі в РФ, спостерігаючи за переміщенням літаків і доставкою зброї. Вона є одним з найбільших в Росії і розташована недалеко від українського кордону.

Партизани "АТЕШ" знаходять склади окупантів і збирають розвідувальні дані. Раніше вони провели розвідку в частину радіохімічного захисту РФ у Криму.

Читайте також