Військовий експерт спрогнозував, коли американська допомога з'явиться на фронті

Військовий експерт, полковник Владислав Селезньов заявив, що після узгодження всіх документів про військову допомогу Україні від США і оголошення Пентагону, американські боєприпаси та техніка будуть доставлені на фронт протягом двох-трьох тижнів.

За словами Селезньова, ворог почав бити по залізничним вузлам, оскільки грузи треба довезти на передову.

Селезньов нагадав, що з 61 мільярда військово-технічної допомоги, перший мільярд перетворили на техніку і боєприпаси. Зазначається, що більшість цих товарів має бути вже на базах в Польщі та Німеччині.

"Є питання пов'язані з перевезенням, оскільки ворог слідкує за рухом таких вантажів, бо кожен заряд, що потрапить на фронт, буде вбивати російських вояків. Тому зростає кількість ракетних атак на залізничні станції Харківщини, Дніпропетровщини, Запорізької області", - підкреслив полковник.

Проте Селезньов зазначив, що українські логісти шукають альтернативні шляхи доставки грузів.

"Можлива реалізація цього процесу протягом двох-трьох тижнів", - впевнений експерт. Водночас, Селезньов зауважив, що Росія планує атакувати українські позиції під час чекання на поставки товарів.

Українські захисники пообіцяли загарбникам спеку.

Селезньов розповів про логіку вибору цілей на окупованому Криму. За його словами, українські розвідники вказують операторам ракетних систем на об'єкти протиповітряної оборони у Криму. Зазначається, що це допоможе завдати значних втрат ворогу.

"Перш ніж руйнувати військові об'єкти в Криму та Севастополі, треба знищити систему протиповітрівної оборони", - виклав Селезньов.

Джерело: OBOZ.UA