Військовий повідомив, яку тактику використовують окупанти на усіх напрямках фронту

Окупанти використовують нову тактику – створення фальшивих блокпостів
Окупанти використовують нову тактику – створення фальшивих блокпостів

Російська армія навколо своїх сил застосовує вогневу заборону, щоб перерізати логістику Збройних Сил України. Про це повідомив військовослужбовець 15-ї бригади Нацгвардії України "Кара-Даг" Олександр Рясний у своєму інтерв'ю Radio NV.

Він сказав: "Вони намагаються затруднити нашу логістику шляхом перерізання основних шляхів за допомогою своєї артилерії, дронів, щоб ускладнити доставку особового складу та боєприпасів".

Рясний також зазначив, що російська армія в цей час має перевагу у живій силі.

Він сказав: "Зараз їхня тактика - максимально ускладнити наші логістичні шляхи та видавити нас своєю живою силою. Їхня головна перевага полягає в їхніх живих силах".

Нагадаємо, після захоплення Вугледара на Донеччині російські загарбники збираються атакувати місто Курахове. Про це заявив командир відділення 24-ї окремої штурмової бригади "Айдар" Станіслав Бунятов з позивним Осман.

Раніше військовий Віктор Хамець з позивним "Рево", боєць 47-ї бригади "Маґура", розвідник, водій-механік БМП "Бредлі", зазначив, що українська армія зробила крок до натовських стандартів, але у керівництві продовжує існувати радянська система.

Читайте також

Що подивитися у Вашингтоні за 1, 2 та 3 дні
сьогодні, 14:40 40 переглянули
Огляд достопримічательностей Вашингтона за 1-3 дні