Викрадачка щоденника доньки Байдена отримала вирок у суді

Мешканку Флориди засудили за викрадення щоденника дочки президента США

Еймі Харріс, мешканка Флориди, отримала вирок одного місяця у в'язниці за те, що викрала щоденник Ешлі Байден, дочки президента США Джо Байдена. Жінка продала щоденник групі ультраправих активістів Project Veritas. Про це повідомила телекомпанія Fox News.

Вирок виніс федеральний суд Манхеттена. Крім одного місяця в'язниці, Харріс також позбавлена трьох місяців свободи, які вона повинна провести дома. Зазначимо, що жінка виховує двох дітей віком шість і вісім років.

«Я пережила тривале домашнє насильство та сексуальну травму», - виправдовувалася Харріс на суді.

На суді Харріс зізнала свою провину у змові, яка відбулася в серпні 2022 року. Вона визнала, що отримала $20 тис. з $40 тис., які Project Veritas заплатила за особисту власність Ешлі Байден.

У суді Харріс, заплакана, попросила вибачення за публікації особистих записів доньки президента США.

Зі свого будинку у Делрей-Біч, штат Флорида, Харріс вкрала щоденник, цифрову картку пам'яті, книги, одяг, багаж та все, що їй потрапило до рук, сподіваючись, що продаж цих речей принесе їй більше грошей, повідомив помічник прокурора США Роберт Собельман.

Реакція Байдена на смертельний удар в Секторі Гази

Президент США Джо Байден відреагував на смертельний удар по гумконвою в Секторі Гази, який стався 2 квітня. В результаті удару, що завдавала Ізраїль, загинули сім співробітників організації World Central Kitchen, яка надавала допомогу постраждалим від стихійних лих. Байден заявив, що Ізраїль не зробив достатньо для захисту цивільного населення.