Вікторія Нуланд висловилася про терміни війни в Україні

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд відмітила героїчний опір українців з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну.

«Війна в Україні, найімовірніше, не завершиться дипломатичним шляхом, а триватиме до повної перемоги України. Очевидно, якби Путін щиро хотів сісти за стіл переговорів, будь-якої хвилини на його вибір, хоч сьогодні ввечері, він міг би оголосити про припинення вогню, і ми могли б вести переговори за столом. Це було б правильним, гідним та моральним кроком. Або повністю відмовитись. Тож це в його руках. І ми б хотіли, щоб це закінчилося дипломатичним шляхом. Але якщо Путін не бажає бути щирим, і якщо він продовжуватиме наполягати на капітуляції України, як і раніше, то українці продовжуватимуть цю боротьбу, і ми продовжуватимемо допомагати вам, поки ця боротьба не буде виграна», – заявила Нуланд на одній із перс-конференцій.

Щодо термінів війни, то США вірять у перемогу України та сподіваються, що це відбудеться якнайшвидше, тому й передають усе необхідне для неї.