Винник шокує своїми заявами стосовно війни та втечі

Подорож Винника почалась ще на початку війни, бо він виїхав з України 26 лютого. Як він це зробив досі невідомо. Проте з початку війни він зник, а всюди з'явилась інформація про міфічну та дуже страшну хворобу співака. Тільки через рік Винник з'явився та дав інтерв'ю, проте в Німеччині. До України співак поки не збирається. Саме інтерв'ю вийшло сплутаним та отримало багато негативних коментарів від українців. Винник заявив, що не хотів піаритися, тому не проводив благодійні концерти, а ще він наче збирався донатити, але щось не вийшло. 

Здивувало українців, що Винник не виглядав хворим, а ще він пожалівся що не міг навіть ходити до перукаря в Німеччині. Такі проблеми співака видались землякам просто принизливими. Винник встиг звинуватити українців в такій поведінці. Мовляв, за що вони на нього зляться. Потім він спробував виправдатися, чому не говорив про війну хоча б у своїх соціальних мережах. Олег заявив, що його сторінку вкрали та він нічого не міг з цим зробити. В кінці Винник поскаржився, що в Німеччині все дорого, а тому він досі не купив собі там житло. 

Майно... Знаєш, усі питають. Хотів... Хотів подарувати квартиру одній дуже хорошій людині, яка зі мною. Дружині. Сьогодні час не той, щоб щось недоговорювати. Я збирав ці гроші в турі, але не вистачило. Тут дуже дорого все.

У багатьох українців, особливо фанатів Винника були ілюзії, що співак повернеться та реабілітується, проте після інтерв'ю всі надії зникли.